Sven Naesen

Sven traint met zijn Tsjechoslowaakse wolfhond, Ikela.
Ikela is met name gericht op spoorzoeken.
Daarnaast traint Sven met Kalypso, een Golden retreiver. Kalypso is een hond die sterk is op vlakten, in het bos en op puin.
Naast het werken/trainen met de honden, is Sven voorzitter van onze vereniging en inzetleider bij acties.
Daarnaast is hij actief binnen ons klimteam, waarbij er wordt getraind onze honden veilig te laten afdalen en/of hoogtes te overbruggen.
Sven is officieel EHBO’er.

Sven met Kalypso of filoue's gardenIMG_3121

 

David van der Veer

Met zijn Mechelse herder ‘Mellow’, traint David op zowel het gebied van vlakten, bos, alsook puin.
Daarnaast is zijn hond opgeleid om overledenen te vinden. Net als de andere honden binnen het team, is bij Mellow ook een eerste begin gemaakt ten aanzien van grottrainingen.
Binnen onze vereniging versterkt David het team van hondentrainers.

IMG_3108

Iris van der Veer

Iris traint met haat Mechelse herder Amirah. Zij traint met name op vlakten en bos. Amirah is tevens opgeleid te zoeken naar overledenen en heeft ook de eerste stappen gemaakt in grottraining.

IMG_3105

IMG_3115

 

Anuschka Storms

Momenteel is Anuschka werkzaam als diensthoofd PAAZ in het Academisch ziekenhuis Jan Portaels, in de nabijheid van Brussel. Anuschka heeft medicijnen gestudeerd en heeft een doctorsgraad in de psychaiatrie.
Zij ondersteunt de leden van onze vereniging, danwel slachtoffers en/of familieleden die nood hebben aan onmiddellijke interveniëring.
Met name het vinden van (een) slachtoffer(s), zeker wanneer deze is/zijn overleden, kan er voor zorgen dat er een zware psychosociale druk kan worden ervaren. Hiervoor is ondersteuning van essentieel belang, welke door Anuschka wordt geboden.

 

Chris Herickx

Ook Chris traint met haar Duitse herder, Odin genaamd. Odin wordt op dit moment getraind op vlakten en bos. Een eerste begin is ook bij Odin gemaakt om te speuren in grotten.
Chris is officieel EHBO’er.

2

Jonathan Hostyn

Jonathan is onze verpleegkundige binnen onze vereniging en houdt zich met name bezig met de medische opleiding van de teamleden en is tijdens inzet en trainingsdagen te vinden in de praktijk om ondersteuning en/of bijscholing te geven.
Jonathan is normaliter werkzaam in een ziekenhuis als psychiatrisch verpleegkundige.

Jonathan

Julie Landrieu

Julie traint met Uban, een Zwitserse Witte Herder, die zich laat opmerken als gedreven en onbevreesd. Nog maar net in de startblokken, zijn we benieuwd hoe deze jonge reu zal evolueren in het team, maar met wat hij op die enkele weken al heeft laten zien kunnen we stellen dat het veelbelovend is.

Jennifer Claessen

Jennifer is onze laatste nieuweling. Ze traint met Pepper, een fijne en gedreven border collie.
Ook hij is een zeer gemotiveerde jonge hond, die de verwachtingen overtreft.