UPDATES!!! 11-04-2017

Sorry sorry sorry! Het heeft zeer lang geduurd, maar er zijn updates op onze site! We zijn druk in de weer geweest met het trainen van honden, met jonge honden, puppies en uiteraard onze betrouwbare ervaren reddingshonden. We proberen de site met ons team wat beter op te volgen en beloven jullie meer updates.  

Lees meer

Update Website

De pagina met leden info werd aangepast. Je kan hier nu info vinden over onze leden en hun honden. Binnenkort kan je hier ook wat foto’s vinden van de leden en hun honden.

3-Daagse ESAR (European Search And Rescue)

Een groot deel van ons team was aanwezig op de 3daagse, georganiseerd door ESARDogs Belgium. Vrijdag avond werd er een grote rampoefening in scene gezet, die we met succes mochten afronden. Zaterdag en zondag werd er getraind, samen met andere clubs. We hadden de eer en het genoegen om samen te trainen met RHH (Reddingshonden

Lees meer

Evacuatieoefening Diabolo Tunnel Brussels Airport

Op donderdagavond 24/05 werd er in de spoorwegtunnel Diabolo een grootschalige evacuatieoefening gehouden. Voor ons was dit een unieke kans, we mochten meedraaien in de oefening. Sven van Search And Rescue Dogs THOR was paraat met de Tsjechoslowaakse Wolfhond Ikela, en Marc Boriau van Fire Rescue Dogs Tongeren was aanwezig met de Mechelse Herdershond Storm.

Lees meer

Demo voor lokale politiezone KASTZE

Ons team gaf een succesvolle demo voor een deel van het korps van politiezone KASTZE (Kampenhout – Steenokkerzeel – Zemst) De demo werd gegeven in samenwerking met enkele andere ESAR-leden, namelijk BRD (Belgium Rescue Dogs) en Fire Rescue Dogs Tongeren. We willen dan ook zeker iedereen bedanken voor zijn/haar inzet en aanwezigheid.